À la carte – Försommar

À la carte 5 maj–22 juni

 

Förrätter

Nässlor, Jungfruägg och Löjrom från Vänern  – 128 kr
*
Plocksallad från Austad Gård, Piggvar, och Vinbärsbladsolja  – 178 kr
*
Sparris från Lilla Labäck, syrat Smör och Mandel  – 198 kr

Varmrätter

Fisk från Västerhavet, Dill, Smör och Pepparrot från Fjärås  – 398 kr
*
Fågel från VästSverige, Korn, Betor och Prästost från Sivan  – 198 kr
*
Oxe från Gröna Gårdar, Lök, Persilja och Märg  – 298 kr
*
Stekost, Linser, Mangold, Örtemulsion  – 198 kr

Ost

Ost – Påverås blå, Sivans Präst,  Änglaost  – per bit / 48 kr

Desserter

Rabarber, Malt och Jäst  – 128 kr
*
Morot, Mjölk och Havre  – 128 kr
*
Chokladpraliner  – per styck / 24 kr

 

Barnmeny

Till de allra minsta:
Plättar, 1 lagg = 7 stycken, med sylt  – 58 kr

Till alla barn under 12 år:
Fisk med grönsaker och kokt potatis  – 98 kr
*
Fågel med grönsaker och kokt potatis  – 98 kr
*
Glasspinne  – 28 kr

Örter på bräda.

Rödspätta skyas.

Tallrik med läckert upplags rödspätta.

Mat serveras på terassen.

 

Knapp: Boka bord

Hjärtligt välkomna!

 
 
 



Svartvit bild från början av 1900-talet                 Tvåsidigt presentkort. Formulärsida till vänster. Till höger bild på VillaSjötorp                
Facebook-symbol

log: Tillgänglighetsinformation