Bröllop

Två ringar ovanpå en bukett liljekonvaljer.   Bröllop på Villa Sjötorp    Två ringar ovanpå enbukett med vinröda och gula blommor.


Vår- och försommarbröllop 2017

(för sällskap från 28 personer)


Bohusländsk blåmusselsoppa
med friterad surdeg och nyklippt dill

*
Krokfångad torskrygg, bakad i ugn med smörstekt rotselleri,
len puré och vårens primörer samt gyllenbrynt smör
och färsk krasse

*
Jordgubbsmousse med stekt sockerkaka,
sorbet och myntagranité

Två guldringar ovanpå en bukett liljekonvaljer.

Citronstekt sparris med löjrom på krispigt rågbröd
samt hemsyrad grädde

*
Äpplebraisserad Kapun från Mowitz med bakade betor,
skummig dragon- och äpplesky samt lättkokta vårprimörer

*
Råstekta rabarber med mousse och maräng

Två guldringar ovanpå en bukett liljekonvaljer.

Dalsländsk getostost-brulée med honungssorbet

*
Utvalda bitar av lamm stekta i timjan med puré av jordärtskockor
samt ramslökscrème, vårens primörer och lättrökt vitlökssky

*
Sorbet av vit choklad med salta mandlar och bakad mörk choklad

Sensommar- och höstbröllop 2017

(för sällskap från 28 personer)


Gravad filé av nöt med örtdressing
samt rödbetscrudité och skott från Austad Gård

*
Krokfångad torskrygg med skummig kräftsås
samt smörbakad blomkål och spenat

*
Svartvinbärsparfait med bakad choklad och halloncurd

Två guldringar ovanpå en bukett röda och gula blommor.

Bohuslänsk hummer med savojkål och frasiga croquetter
samt skummig kräftsås

*
Mowitz ungtupp med svamp och dinkelotto,
smörade höstgrönsaker och krispiga svenska äpplen

*
Hallonpannacotta och ängssyremousse
med gräddfilssorbet samt torkade bär

Två guldringar ovanpå en bukett röda och gula blommor.

Lättgravad röding med kräftmajonnäs,
fänkålscrudité och klippt dill

*
Helstekt bit av oxe från Gröna Gårdar med tryffelpotatispuré,
grillad kål samt ljummen bönsallad och rostad löksky

*
Bakat äpple med plommonfyllda munkar, syrlig kräm
samt smörbrynta hasselnötter och gräddfilsglass


Brudgumman hjälper bruden att sätta sig i gungan. Svartvit bild.

  • Mousserande vin före maten
    från 498 kronor/buteljen
  • Litet tilltugg till skålen 98 kronor/kuvert
  • Meny 598 kronor/kuvert
  • Vin till maten rött/vitt
    från 398 kronor/flaska
  • Sött vin till desserten
    från 85 kronor/glas
  • Bröllopstårta 98 kronor
  • ”Avec” från 80 kronor/4 cl.
  • Kaffe/The 35 kronor
  • = cirka 1 295 kronor/kuvert

Festdukat bord i stora matsalen.


Välkomna

att boka ert bröllopsarrangemang hos oss. I vår matsal dukar vi upp till 50 personer vid traditionell bröllopssittning. Vi har totalt 14 hotellrum, vilka ni i samband med bokning förbinder er att abonnera till en totalkostnad om 25.172 kronor på lördagar. Övriga dagar i veckan kan hotellkostnaden variera. Vid slutbeställning debiteras en förskottsbetalning om 10.000 kronor, vilken ej återbetalas vid eventuell kansellering. Servering och dans är i våra lokaler tillåtet fram till kl 24.

 

 

Ellika Mogenfelt i vit klänning sitter i trädgården.

Med Vänlig Hälsning

Ellikas signatur.

Ellika Mogenfelt

 
 
 



Svartvit bild från början av 1900-talet                 Tvåsidigt presentkort. Formulärsida till vänster. Till höger bild på VillaSjötorp                
Facebook-symbol

log: Tillgänglighetsinformation