Catering

Ört- och vitlöksmarinerade blåmusslor.

*
Matjessilltårta toppad med Väner-sikrom.

*
Dillgravad strömming från Vänern på kokt mandelpotatis.

*
Gazpacho och rökt marulk på spett.

*
Inkokt sjötungsfilé samt tryfflad rödbetscarpaccio.

*
Lax-sachimi och fänkålscrudité.

*
Kycklingmortadella med pistagenötter och lingon.

*
Kycklinglevermousse med syltade kantareller
och rårörda lingon.

*
Ljunghonungsmarinerat lamm och nykokt äpplechutney.

*
Pastrami på nöt från Gröna Gårdar och äppletzatziki.

*
Svecia- och prästostflan med marinerade champignoner.

*
Roquefortterrine med tångbrödsknäcke
och nykärnat smör från Vikingstad.

*
Mörk choklad-moussetårta med bärcompotte.

398-/person
För beställning
(senast 7 dagar före avhämtning)
info@villasjotorp.se
tel 0522-20174

Närbild på dukat bord med blommor och vinglas.

Mattallrik fylld med grönsaker, äggklyftor, kaviar, rostbiff med mera.

Grön ritning över den gamla villan från förra sekelskiftet. Text: "Villa Sjötorp, ett hus vid havet. Restaurang – Möten – Hotell".

 
 
 



Svartvit bild från början av 1900-talet                 Tvåsidigt presentkort. Formulärsida till vänster. Till höger bild på VillaSjötorp                
Facebook-symbol

log: Tillgänglighetsinformation