UA-99695182-1

Catering

Blue mussles marinated in herbs and garlic

*
Matjes herring cake topped with whitefish roe from Lake Vänern

*
Dill cured herring from Lake Vänern and boiled almond potatoes

*
Gazpacho and smoked anglerfish on a skewer

*
Poached sole and truffled beetroot carpaccio

*
Salmon sashimi and fennel crudité

*
Chicken mortadella with pistage nuts and lingonberry

*
Chicken liver mousse with pickled chanterelle and preserved raw lingonberries

*
Lamb marinated in heather honey and freshly made apple chutney

*
Beef Pastrami from Gröna Gårdar, organic and grass fed, with apple tzatziki

*
Crispy biscuits made with Svecia and Prästost cheese, and marinated champingnon mushrooms

*
Roquefort terrine with seaweed crispbread and freshly churned butter from Vikingstad

*
Dark chocolate mousse cake with berry compote

SEK 398- per person
Orders (latest 7 days before pick up)

info@villasjotorp.se
tel +46 522 20174

Närbild på dukat bord med blommor och vinglas.

Mattallrik fylld med grönsaker, äggklyftor, kaviar, rostbiff med mera.

 

Grön ritning över den gamla villan från förra sekelskiftet. Text: "Villa Sjötorp, ett hus vid havet. Restaurang – Möten – Hotell".

 
 
 

BOOK :



Svartvit bild från början av 1900-talet                 Tvåsidigt presentkort. Formulärsida till vänster. Till höger bild på VillaSjötorp                
Facebook-symbol

log: Tillgänglighetsinformation