À la carte – Early summer

À la carte 5 May–22 June

Starters

Nettles, maiden eggs and vendace roe from lake Vänern – SEK 128
*
Salad from Austad Farm, turbot and currant leaf oil  SEK 178
*
Asparagus from Lilla Labäck, cultured butter and almond – SEK 198

Main courses

Fish from the West Coast, dill, butter and horseradish from Fjärås – SEK 398
*
Poultry from West Sweden, barley, beets and Prästost cheese from Sivan – SEK 198
*
Grass fed organic beef from Gröna Gårdar, onion, parsley and marrow – SEK 298
*
Fried cheese, chard, herb emulsion – SEK 198

Cheese

Cheese – Påverås blå blue cheese, Sivans Prästost cheese, Änglaost white mold cheese – SEK 42 per piece

Desserts

Rhubarb, malt and yeast – SEK 128
*
Carrot, milk and oat – SEK 128
*
Chocolate pralines – SEK 24 / piece

Children’s menu

For the smallest ones:
Pancakes with jam = 7 pcs  – SEK 58

Children under 12 years:
Fish with vegetables and boiled potatoes – SEK 98
*
Poultry with vegetables and boiled potatoes – SEK 98
*
Ice cream lolly – SEK 28

 

Örter på bräda.

Rödspätta skyas.

Tallrik med läckert upplags rödspätta.

Mat serveras på terassen.

Book button

Warm Welcome!

 
 
 

BOOK :



Svartvit bild från början av 1900-talet                 Tvåsidigt presentkort. Formulärsida till vänster. Till höger bild på VillaSjötorp                
Facebook-symbol

log: Tillgänglighetsinformation