Restaurant

Gourmet treats with carefully selected ingredients, mostly organic and sourced from local Bohuslän area with its salty sea and fertile soils, its forests and lakes.

Ellika Mogenfelt poserar med awward-diplomet i handen. Plats: Santorini efter prisutdelningen.Diplomet.Villa Sjötorp Historic Hotel Gourmet Award 2017

– It’s a great honour and a fantastic acknowledgement to be selected, among almost 500 very good European hotels, as the hotel that holds the highest gastronomical niveau, says Ellika Mogenfelt, who owns and runs Villa Sjötorp.

Ett uppdukat bord på terassen. Blombukett, rödrosa duk, upp-och-nedvända vinglas som väntar på gäster.    Tallrik med läckert upplags rödspätta.

Fyra glada gäster vid litet bord med vit duk.    Spätta skyas.

 
 
 

BOOK :



Svartvit bild från början av 1900-talet                 Tvåsidigt presentkort. Formulärsida till vänster. Till höger bild på VillaSjötorp                
Facebook-symbol

log: Tillgänglighetsinformation