Restaurang Gammal

Måltidsupplevelser med omsorgsfullt utvalda råvaror, till största del ekologiska och hämtade från närområdet Bohuslän med det saltstänkta havet och Västergötlands bördiga jord samt skogen och sjöarna.

 

Ellika Mogenfelt poserar med awward-diplomet i handen. Plats: Santorini efter prisutdelningen.Diplomet.Villa Sjötorp Historic Hotel Gourmet Award 2017

– Det är en stor ära och ett fantastiskt erkännande att, bland nästan 500 utvalda och erkänt mycket bra hotell i Europa, bli utnämnd till det hotell som håller den högsta gastronomiska nivån, säger Ellika Mogenfelt som äger och driver Villa Sjötorp.

 

 

Ett uppdukat bord på terassen. Blombukett, rödrosa duk, upp-och-nedvända vinglas som väntar på gäster.    Tallrik med läckert upplags rödspätta.

Fyra glada gäster vid litet bord med vit duk.    Spätta skyas.

 

 
 
 



Svartvit bild från början av 1900-talet                 Tvåsidigt presentkort. Formulärsida till vänster. Till höger bild på VillaSjötorp                
Facebook-symbol

log: Tillgänglighetsinformation