Konferens aktiviteter

AktivitetTider och priser
(exklusive moms)
Provning av Champagne, Vin, Whisky eller Choklad
Vi pratar om och provar de ädla dryckerna eller bara chokladen. På ett inspirerande vis närmar vi oss dess kärna. Unika upplevelser kan uppkomma och alla frågor är välkomna.
Pris för handledning 3800 kronor.
Tillkommer restaurangens listade priser för champagne, vin, whisky, choklad.
Föredrag: Ute och cyklar
Att cykla är att resa utan filter. Med alla sinnen. Följ med jorden runt, på ett 26 miljoner tramptag långt underhållande, inspirerande och ifrågasättande föredrag om lusten, livet och planeten vi bor på.
Tid: Cirka 1 timme.
Musseljakten – teambuildningaktiviteten
Gå på jakt efter Bohusläns guld: musslorna. En lagtävling där samarbetet, modet, fysiken, tekniken och förmågan att lösa problem sätts på prov. Orientera fram laget mellan kul aktiviteter, där ni samlar ledtrådar för att knäcka koderna som leder till de åtråvärda musslorna.
Tid: 2,5-3 timmar.
Minst 10 deltagare

Pris: 8 000 kr (10-14 deltagare)
12 000 kr (15-21 deltagare)
Cykla mountainbike
Innan man provat på är det svårt att förstå hur roligt det är att cykla mountainbike. De 24 växlarna hjälper oss att trampa fram där du förr trodde att det bara var möjligt att gå. Att uppleva den vackra naturen runt Lyckorna och Sparreviken från sadeln är det perfekta avbrottet från ett stillasittande konfererande.
   Erfarna instruktörer, en 21/24-växlad framdämpad mountainbike och hjälm ingår.
Tid: Minst 2 tim. gärna 3.
Max 12 deltagare

Pris: 800 kr per deltagare
Minimidebitering 8 000 kr
Lek och allvar med den jonglerande kocken
Mattias Jönsson, anställd på Villa Sjötorp och lagar till vardags mat i vårt kök. Egentligen är han en av norra Europas ledande jonglörer. Mattias berättar och leder en workshop i de vanligaste jongleringsteknikerna.
Tid: cirka 2 timmar
Max 10 personer

Pris för gruppen: 3 800 kr
Klättra
Upplev känslan av att klara lite mer än vad du trodde var möjligt. Gå i klinch med den bohuslänska graniten. Tio minuters bilväg från Villa Sjötorp ligger en av Sveriges bästa prova-på-klippor. I en fantastisk natur, med en vidunderlig utsikt lär vi dig hur det går till att klättra. Spänning, adrenalin och en strålande naturupplevelse.
   Erfarna instruktörer och nödvändig utrustning är inkluderade i priset.
Tid: minst 3 timmar,
gärna mer
Max 15 deltagare

Pris: 900 kr per person
Minimidebitering 9 000 kr

Guidning på Lyckorna
Villa Sjötorp ligger i den del av Ljungskile som heter Lyckorna. Det är en gammal badort, som byggdes upp under åren 1880–1910. De flesta hus, även Villa Sjötorp, är från den tiden. Inger Dejke tar med gruppen på en vandring och berättar om husen, människorna och badortstiden.
Tid: cirka 2 timmar
Max 20 deltagare

Pris: 2 000 kr per grupp
Paddla havskajak
Paddling är en fin naturupplevelse. Man upplever skärgården nära havet och det är enklare än vad man tror. Alla kan paddla kajak.
   Rakt nedanför Villa Sjötorp väntar kajakerna på stranden, redo för sjösättning. Ljungskileviken erbjuder lugna och fina vatten för kajakpaddling. Samtidigt som vi stryker utmed kobbar och trånga passager, lär vi er kajakpaddlingens grunder. Någonstans på vägen stannar vi för ett strandhugg och en fika.
   För all paddling ingår instruktion, guidning och nödvändig utrustning.
Tid: minst 3 timmar, gärna mer
Max 15 deltagare

Pris: 900 kr per person
Minimidebitering 9 000 kr
GPS-orientering – Skattjakt
med problemlösning.
I lag klurar ni ut ledtrådar, listar ut rebusar och letar upp vägvisare och nycklar, som till slut leder er fram till guldtackan. Men det kräver att ni hanterar information, fördelar uppgifter och samarbetar på ett smart sätt. Vår GPS-orientering är en perfekt aktivitet, som alla kan vara med på, för grupper som har begränsat med tid. Vi håller till i de vackra omgivningarna runt Lyckorna.
Tid: 1,5–2 timmar.
Minst 10 deltagare

Pris: 495 kr + moms per person
Minimidebitering 4 000 kr
Föredrag: Vita fläckar
Utan lift blir njutningen större, vyerna vackrare och snön fluffigare. Boka ett föredrag om skidupplevelser större än de preparerade pisterna kan erbjuda, på de platser resekatalogerna inte skriver om. De vita fläckarna.
Tid: Cirka 1 timme.

Pris: 10 000 kr
Quiz
Underhållning med allmänbildningsfrågor, temafrågor. Alla deltagarna blir snabbt engagerade och intresserade vilket innebär samarbete, nöje och avkoppling på samma gång. Det kan vara med eller utan musik, kan kanske innehålla smakprovningar.
Pris 5 800 kr för hela gruppen upp till 30 personer