Restaurang

 

HÅLLBART – EKOLOGISKT - NÄRPRODUCERAT

 

Ett varierat utbud från säsongens skafferi. Vi förädlar det som Jorden, Skogen, Havet och Sjön för till vårt kök. En del kommer direkt från naturen, en del har producerats med handens hjälp av bönder, jordbrukare, mejerier med flera.

Råvaror är varsamt utvalda med största respekt för djurhållning och vår planet. Flertalet av leverantörerna arbetar småskaligt och återfinns i vårt närområde. Ibland finns allt, Inte alltid allt… ibland något mer.

 

I vinter håller vi öppet och önskar Hjärtligt Välkomna på helgerna samt vid andra tillfällen vid förfrågan såsom för Minnesstunder, Familjesammankomster och Konferenser.

 

Ni vet väl att vi är "Dog-friendly". Din hund är alltid Hjärtligt Välkommen följa med till oss. För dig som av någon anledning känner obehag, eller har allergi mot hundar, säg till - vi ser till att ni inte sitter i omedelbar närhet.

Öppettider


Just nu är restaurangen öppen för bokning till Nyårsafton. Titta in i online-bokningen eller kontakta oss direkt via mail.

 

Bokningskalender för vinter / vår / sommar kommer uppdateras inom kort. Det går alltid fint att kontakta oss direkt per mail info@villasjotorp.se

 

Är ni ett större sällskap, 10 – 100 personer, skriv några rader. Vi återkommer gärna med förslag som passar just er och tillfället, vilket också är möjligt andra tider/dagar än ordinarie öppettider.


Meny

HÅLLBART - EKO - NÄRPRODUCERAT

 

MENY - Sylvestersupé - Nyårsafton 31 dec

*Gemensam välkomstdrink kl 20.00

*Kycklinglevermousse i crustad med picklad gurka & rödlök

*Hummer- och skaldjurssallad med äpplen, sultanrussin, ramslök & grillat bröd

*Rödtungsrullad med rökt Savolax, champagnesås & dill

*Granité

*Dovhjort från Västergötland, portvinsky, tryffelpotatispuré, grillad svartkål, vinbär och glacerad vinterlök

*Ost från Påverås och Almnäs med havtorn och fröknäcke

*Mörk chokladtarte med muscavadokokta bär

*Champagne i samband med 12-slaget

1698 kr p/p