Kreativa rum för effektiva möten

 

Personlig och familjär konferens i miljö från förra sekelskiftet med plats för stora visioner och nyskapande idéer. Möten på Villa Sjötorp lockar fram det bästa hos varje deltagare. Den kreativa miljön, både inne och ute, maten och lugnet ger god energi.

Planera in ert nästa möte i ett sekelskiftsparadis på kort avstånd från Göteborg. Med en gunga som sakta svänger i en gammal blodbok. Det gör skillnad.

Förslag på Aktiviteter:

Guidning på Lyckorna 

Villa Sjötorp ligger i den del av Ljungskile som heter Lyckorna. Det är en gammal badort, som byggdes upp under åren 1880–1910. De flesta hus, även Villa Sjötorp, är från den tiden. Inger Dejke tar med gruppen på en vandring och berättar om husen, människorna och badortstiden.

Gps Orientering – ”Skattjakt”

I lag klurar ni ut ledtrådar, listar ut rebusar och letar upp vägvisare och nycklar, som till slut leder er fram till guldtackan. Men det kräver att ni hanterar information, fördelar uppgifter och samarbetar på ett smart sätt. Vår GPS-orientering är en perfekt aktivitet, som alla kan vara med på, för grupper som har begränsat med tid. Vi håller till i de vackra omgivningarna runt Lyckorna.

Provning av Champagne, Vin, Whisky eller Choklad

Vi pratar om och provar de ädla dryckerna eller bara chokladen. På ett inspirerande vis närmar vi oss dess kärna. Unika upplevelser kan uppkomma och alla frågor är välkomna.

”Vår bästa tid är nu”

Möte i ”Huset vid havet” 

 Villa Sjötorp abonnerar ni för ledningsgruppen som behöver fatta viktiga beslut i enskildhet och med kort avstånd från Göteborg 

”Vår bästa tid är nu” är i sammarbete med ”Västsverige” och ca 25 andra kollegor i Bohuslän, läs mer om kampanjen här