Konferens på Villa Sjötorp

 

“När Serneke Group AB väljer plats för styrelsens strategimöten är Villa Sjötorp det återkommande valet, Ola Serneke

 

Välkomna att boka konferens hos oss på Villa Sjötorp. Ni kan välja att mellan dagskonferens eller ha konferens med övernattning. Vi har satt ihop paketpriser som ni ser nedan. Vill ni lägga till någon aktivitet så finns förslag på det lite längre ner på sidan. Välkomna att höra av er om ni har frågor eller vill boka in ert nästa möte hos oss.

 

“Personlig och familjär konferens i miljö från förra sekelskiftet med plats för stora visioner och nyskapande idéer. Möten på Villa Sjötorp lockar fram det bästa hos varje deltagare. Den kreativa miljön, både inne och ute, maten och lugnet ger god energi.

Planera in ert nästa möte i ett sekelskiftsparadis på kort avstånd från Göteborg. Med en gunga som sakta svänger i en gammal blodbok. Det gör skillnad.”

Konferenspriser

Priser (exkl. moms.)
Dagkonferens
• Förmiddagskaffe med smörgås.
• Lunch med bordsdryck och kaffe.
• Eftermiddagskaffe med hembakt.
• Sedvanligt utrustad möteslokal.
635 kr/person
Extra grupprum 595 kr/st.
Middag på kvällen
Månadens 5-rätters meny, kaffe (exkl. dryck). Vi har fullständiga
rättigheter såväl i restaurang som i hotelldelen.
520 kr/person
Övernattning
Dubbelrum:
845 kr/pers.
Enkelrum:
1 200 kr/pers.
Tvådagarskonferens med helpension
Dubbelrum:
2 635 kr/pers
Enkelrum:
2 990 kr/pers

Förslag på Aktiviteter:

Guidning på Lyckorna 

Villa Sjötorp ligger i den del av Ljungskile som heter Lyckorna. Det är en gammal badort, som byggdes upp under åren 1880–1910. De flesta hus, även Villa Sjötorp, är från den tiden. Inger Dejke tar med gruppen på en vandring och berättar om husen, människorna och badortstiden.

Gps Orientering – “Skattjakt”

I lag klurar ni ut ledtrådar, listar ut rebusar och letar upp vägvisare och nycklar, som till slut leder er fram till guldtackan. Men det kräver att ni hanterar information, fördelar uppgifter och samarbetar på ett smart sätt. Vår GPS-orientering är en perfekt aktivitet, som alla kan vara med på, för grupper som har begränsat med tid. Vi håller till i de vackra omgivningarna runt Lyckorna.

Provning av Champagne, Vin, Whisky eller Choklad

Vi pratar om och provar de ädla dryckerna eller bara chokladen. På ett inspirerande vis närmar vi oss dess kärna. Unika upplevelser kan uppkomma och alla frågor är välkomna.

Hjärtligt Välkomna