UA-99695182-1

Konferens

Kreativa rum för effektiva möten

Personlig och familjär konferens i miljö från förra sekelskiftet med plats för stora visioner och nyskapande idéer. Konferenser och affärsmöten på Villa Sjötorp lockar fram det bästa hos varje deltagare. Den kreativa miljön, både inne och ute, maten och lugnet ger god energi. Sedvanlig utrustning i möteslokalen  med papper och penna på borden samt färsk frukt och kolsyrat härtappat vatten och självklart fritt wifi.

Planera in ert nästa möte i ett sekelskiftsparadis på kort avstånd från Göteborg. Med en gunga som sakta svänger i en gammal blodbok. Det gör skillnad.

Konferens. Tre herrar sitter vid ett bord, föreläsare står vid en skärm.

Kontakta oss för offert
Underlag för offert
Förslag på aktiviteter

Hjärtligt Välkomna!

 

 

 
 
 

 

 

Facebook

Sista minuten idag lördag 18 nov - 998 kr per person i dubbelrum med 5-rätters supé. Finns 2 rum kvar... Slå en signal 0522-20174 Ange fb-erbjudand. 
Hjärtligt Välkomna och dela gärna med till era vänner....
Sista minuten idag lördag 18 nov - 998 kr per
Fly EU/Göteborg i helgen. Sista minuten: 998 kr per person i dubbelrum med 5-rätters supé. Bokas på info@villasjotorp.se.  Ange fb/sista minuten i beställningen. Hjärtligt Välkomna och dela gärna med till era vänner....
Fly EU/Göteborg i helgen. Sista minuten: 998 kr
Årets bästa möte - Julmiddag på Villa Sjötorp. Boka på www.villasjotorp.se
Årets bästa möte - Julmiddag på Villa
När hösten är som vackrast. Fredagslyx på Villa Sjötorp 10 nov. 998 kr p/p i dubbelrum med 5-rätters höstmeny - först till kvarn. Meddela oss på info@villasjotorp.se att ni kommer.
När hösten är som vackrast. Fredagslyx på